Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Cios w rosyjski gaz

Cios w rosyjski gaz

Radomiak ograł 3:0 Legię w Warszawie. Jak do tego doszło? Zobaczcie kulisy [WIDEO]

Radomiak ograł 3:0 Legię w Warszawie. Jak do tego doszło? Zobaczcie kulisy [WIDEO]

Polecamy

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Używasz go zamiast kremu z filtrem? Narażasz się nawet na raka skóry

Rzecznik Praw Pacjenta bada sprawę śmierci 23-latka po wizycie na SOR w Lęborku

Rzecznik Praw Pacjenta bada sprawę śmierci 23-latka po wizycie na SOR w Lęborku

Sprawdź najciekawsze atrakcje Warszawy. Co robić w stolicy podczas majówki?

Sprawdź najciekawsze atrakcje Warszawy. Co robić w stolicy podczas majówki?