MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Festiwal Piwa w Kurozwękach. Będzie można spróbować różnych rodzajów trunku

Festiwal Piwa w Kurozwękach. Będzie można spróbować różnych rodzajów trunku

Uwaga kierowcy! Policja kontroluje prędkość na drogach. W akcji grupy Speed

Uwaga kierowcy! Policja kontroluje prędkość na drogach. W akcji grupy Speed

Polecamy

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach